Kontakt os idag på tlf:75 24 55 05

Murerarbejde i Holsted, Varde, Ølgod, Kolding & Esbjerg

Murerarbejdet dækker over alle typer opgaver fra murværk, nye huse, badeværelser, vandskuring og fliser til beton- og støbearbejde.

Vi sætter ind og gør en indsats …

… så alt kører, som det skal. Hansen & Bay er din rådgivende murer, som hjælper dig til både den rette løsning og den rette proces.

Du kan kende os på vores engagerede, kvalitetsbevidste og erfarne murere, som i samarbejde med dig finder frem til de optimale løsninger, når du vil modernisere dit hjem eller din arbejdsplads.

Kvalitet og kundeservice af vores murerarbejde

Hos Hansen & Bay forventer vi kvalitetsarbejde fra alle vores murere. Det er vigtigt for os, at det murerarbejde, de udfører, og måden, de udfører det på, afspejler den aftale, vi har indgået med dig. Derfor laver vi naturligvis også en gennemgang af vores planlagte proces samt gennemgår arbejdet efterfølgende sammen med dig.

Vi ved, at det meste murerarbejde bryder ind i vores kunders hverdag, og at håndværkere godt kan være nogle rodehoveder – men ikke hos Hansen & Bay. Vores murere sørger for at rydde op efter sig, før de forlader arbejdspladsen – hver dag. Det ser vi som en naturlig del af god kundeservice.

Vi tilbyder hos Hansen & Bay også andre services end murerarbejde. Vi tilbyder nemlig blandt andet også: 

Vil du have et uforpligtende tilbud på murerarbejde?

Vi udfører murerarbejde i Kolding, Holsted, Varde, Esbjerg, Ølgod og alle byer derimellem. Hvis du bor et af de steder, er du velkommen til at udfylde formularen i højre side med kontaktinformationer og hvornår du har lyst til at blive kontaktet af en af vores dygtige medarbejdere til en snak om dine ønsker og behov. Ud fra denne snak får du et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Bliv kontaktet

Firmainfo

Kontaktinfo