Kontakt os idag på tlf:75 24 55 05

Totalentreprise

Vi slår ofte vores alsidige faglige kundskaber sammen og løser projekter som totalentreprise. Her får du en samlet løsning, hvor vi dækker alt inden for byggeri, parcelhuse, kontorer, skoler, børnehaver og industri- og landbrugsbyggeri.

En samlet totalentreprise løsning fra Hansen & Bay …

… giver dig en tryghed, idet vi leverer en koordineret løsning, hvor alt arbejde afsluttes samtidigt og rettidigt, testet på kvaliteten – og med garantiordning.

Når vi skal udføre opgaver i totalentrepriser, udarbejder vi, i samarbejde med dig, en procesplan for udførelse af opgaven, som indeholder ønsker og krav til det færdige resultat. Herefter tager vi fat i vores forskellige afdelinger og eventuelt relevante samarbejdspartnere, som vi ikke har in-house; såsom ingeniører, arkitekter og byggemarkeder. I et fælles samarbejde sørger vi for, at de nødvendige tilladelser og materialer er på plads, før vi går i gang.

Vi styrer projektet fra start til slut, så du er sikret en kvalitetsløsning til tiden.

Professionelle samarbejdspartnere til totalentreprise

Vores samarbejdspartnere og leverandører er nøje udvalgt ud fra at kunne leve op til de samme krav, som vi stiller til vores medarbejdere. De skal være kvalitetsbevidste i deres arbejde og valg af materialer, de skal kunne holde sig inden for en given tidsplan – og så skal de have fokus på god kundeservice.

Det er din garanti for en sikker løsning på totalentrepriser.

Få et uforpligtende tilbud på din totalentreprise

Vi udfører totalentrepriser i Ølgod, Esbjerg, Holsted, Varde, Kolding og alle bygninger derimellem.

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud fra os, skal du blot kontakte os eller udfylde formularen i højre side. Så bliver du ringet op af en kvalificeret medarbejder, der lytter til dine ønsker og behov og herudfra udarbejder et uforpligtende tilbud på din totalentreprise.

Kontakt os

Bliv kontaktet

Firmainfo

Kontaktinfo