Kontakt os idag på tlf:75 24 55 05

Tømrerarbejde

Tømrerarbejdet dækker over alle typer opgaver fra glasarbejde, tag, tagsten, parcelhuse, kontor- og lagerbygninger, produktions- og lagerhaller, grise-, ko- og hønsestalde til maskinhuse, tilbygninger og udestuer.

Få en optimale løsning med vores tømrerarbejde

Hos Hansen & Bay Byg er vi parate til at gå utraditionelt til værks for at levere den optimale løsning til hver enkelt opgave. Vores tømrere er erfarne og løsningsorienterede folk, som altid er klar til at rådgive dig i den rigtige retning, så dine ønsker inden for tømrerarbejde kan blive opfyldt.

Først og fremmest: Tømrerarbejde i kvalitet!

Når den optimale løsning er fundet til din opgave, skal vores medarbejdere udføre et stykke kvalitetsarbejde – hver eneste gang. Vi stiller høje krav til alle vores tømrere om, at de har fokus på detaljen og samtidig holde det store overblik, så opgaven går op i en højere enhed og bliver til netop det produkt, du ønsker.

For at kunne udføre kvalitets-tømrerarbejde skal de naturligvis have de bedste materialer at arbejde med. Derfor arbejder vi kun med kvalitetsmaterialer hos Hansen & Bay Byg.

Vi tilbyder hos Hansen & Bay også andre services end tømrerarbejde. Vi tilbyder blandt andet også: 

Bliv ringet op og få et godt tilbud på tømrerarbejde

Vi står altid klar til at give et godt tilbud til kunder i Ølgod, Esbjerg, Holsted, Varde og Kolding-området.

Indtast dit navn og telefonnummer i felterne til højre, og vælg et tidspunkt, hvor det passer dig at blive ringet op. Inden for det ønskede tidsrum vil du blive ringet op af en dygtig fagmand fra Hansen & Bay A/S og få en uforpligtende snak om dit forestående byggeprojekt.

Hansen & Bay Byg A/S er medlem af Dansk Byggeri, som sikrer, at alt vores arbejde er omfattet af Byg Garantiordningen.

Kontakt os

Bliv kontaktet

Firmainfo

Kontaktinfo